Apotheek Daniëlsplein

 

Apotheek Danielsplein is sinds januari 2012 gevestigd in het gezondheidscentrum Danielsplein na een overname van Apotheek van Wieringen. Er is dus sprake geweest van een naamswijziging en van een adreswijziging. Om die reden werken nog veel vroegere medewerkers van Apotheek van Wieringen nu in Apotheek Danielsplein.

De belangrijkste reden voor deze verhuizing is samenwerken in een gezondheidscentrum, waar apothekers, huisartsen, fysiotherapeuten, thuiszorg en anderen elkaar elke dag treffen.

Ook werkt Apotheek Danielsplein nauw samen met Apotheek Binnendijk en Apotheek Neerbosch-Oost en vaak zult U ook mensen van deze apotheken ook zien bij Apotheek Danielsplein. En tenslotte hebben we nog een intensief samenwerkingsverband met de apotheken van het Canisius Wilhelmina ziekenhuis, zodat we overgangen van en naar het ziekenhuis wat betreft de geneesmiddelen soepel kunnen regelen.

Onze visie is dat samenwerking plezierig is en bijdraagt aan een betere zorg en dus aan uw veiligheid.

Apotheek Danielsplein is een “Service Apotheek” en dit betekent dat er diverse services mogelijk zijn geworden. Kijk hiervoor maar eens op www.apotheekdanielsplein.nl

apotheek

Arjan van Nistelrooij

Frank Moerkens

Lisa Shao- Pan

apothekers

service-apotheek2