Annikki van der Plaats huid & oedeemtherapie

 

Anniki van der Plaats Huid & Oedeemtherapie

Heeft u last van bijvoorbeeld acne, littekens, oedeem of overbeharing? Huidtherapie kan helpen! Apart of als aanvulling op de behandeling van uw arts of medisch specialist kan huidtherapie het verschil maken.

Annikki van der Plaats huid- & oedeemtherapie is een vakkundige zorgverlener die staat voor ervaring, zorgvuldigheid en kwaliteit. Van ons team mag u een vriendelijke, persoonlijke en professionele benadering verwachten waarbij voldoende ruimte is voor overleg en duidelijke voorlichting. Zo weet u altijd waar aan toe bent!

In ons werk als huidtherapeut vinden wij het belangrijk om aandacht te schenken aan bijkomende sociale en emotionele kanten van het hebben van een huidaandoening. Belangrijk voor ons is dat patiënten zich in onze praktijk op hun gemak voelen en met meer zelfvertrouwen de praktijk verlaten. Onze betrokkenheid en de ontspannen sfeer tijdens de behandelingen worden gewaardeerd.

Alle huidtherapeuten die werken bij Annikki van der Plaats zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Annikki van der Plaats Team

Annikki van der Plaats huid & oedeemtherapie

Praktijkadres Nijmegen West
Gezondheidscentrum Daniëlsplein
Daniëlsplein 3f
6543 NA NIJMEGEN

Postadres
Postbus 1357
6501 BJ NIJMEGEN

(024) 360 66 09
info@oedeemtherapie.com
www.oedeemtherapie.com